Příspěvek:

H-edu: Jak si ulehčit práci s gradovanými testy

Každá třída je jinak daleko a tak ani připravené testy z loňska nebudou vhodné pro letošní třídu. Využijte zásobárnu gradovaných úloh a sestavte si test pro vaši třídu, jak zrovna potřebujete.


Na H-edu jsou vám nyní k dispozici gradované úlohy k učebnicím A, B a C pro druhý stupeň, další budou postupně následovat. Ke každé kapitole tam najdete 3 gradované úlohy. Jedna je předúlohou, na které si žáci vyzkouší, na jakou úroveň si mohou v ostrém testu troufnout. Další dvě jsou pak určené pro ostré testy na dvě skupiny A a B.


Ukázka gradovaného testu. Pozor, zadání je neúplné. Celé zadání naleznete po přihlášení v H-edu. 

Co jsou gradované testy a jak s nimi pracovat?

Poslechněte si záznam z webináře “Jak si ušetřit čas při výuce matematiky” od lektora Tomáše Chrobáka, který zde mluví právě o gradovaných testech a jak s nimi v hodinách matematiky pracovat: 

Celý webinář nejen o gradovaných testech, ale i dalších přístupech k zjednodušení práce v hodinách matematiky si pusťte po registraci a přihlášení v H-edu.

Co když gradované testy ve svém účtu nevidíte?

Pokud ve svém účtu nevidíte gradované testy, vyzkoušejte jednu z následujících možností:

  1. Máte zakoupenou odpovídající licenci? 

Pokud ještě nemáte jednu z dostupných licencí, napište nám a my vám pomůžeme licenci vybrat. 

  1. Vaše škola má pořízenou licenci a vy přesto testy nevidíte?

Podívejte se do nastavení účtu, kde zpřístupníte dané skupině/uživateli učebnici či testy, které zrovna potřebují. 

Video, jak na to, naleznete opět po přihlášení v H-edu. 

Jak se vám gradované testy používají?

Máte nějakou zkušenost či otázku, o kterou byste se rádi podělili s ostatními? Neváhejte se o to s námi podělit do komentářů. 


Váš tým H-edu.

Přihlaste se k odběru newsletteru Hejného metody a dostávejte upozornění na další nový obsah

Přihlášením k newsletteru vám budeme 2x-3x do měsíce posílat nový obsah z Hejného metody. Z jeho odběru se můžete kdykoliv odhlásit jedním kliknutím v každém emailu.

Komentáře

Pavel Trojánek

Pavel Trojánek

Hejného metoda mi ukázala, že škola hrou není jen pojem ve starých knížkách, ale že si školu hrou užívají dnes už tisíce dětí ve školách v Česku. A navíc při hodinách matematiky! A navíc se u toho učitelé smějí a baví je to. Mám z toho radost a pomáhám tomu, aby si mohlo při hodinách matematiky učení užívat ještě více dětí. Třeba zrovna tady na blogu. Nebo v rámci H-edu, elektronické podpory výuky matematiky Hejného metodou.